Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

21 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz. Eski isteklerinizi hatırlayabilirsiniz veya karşılaştığınız bazı olaylar size eski isteklerinizi hatırlatacak. Ayrıca eski sevgiliyi hatırlatan durumlar olabilir. Zıt burcunuz Oğlak burcunda ilerleyen Venüs geri gitmek için duruyor ve duygular bilincin derinliklerine iniyor. İsteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili duygularınız da değişebilir. Geri gitmeye başlayacak olan Venüs, 31 Ocak günü ilerlemek için duracak ve sonra 5 Mart günü Kova Burcuna geçiş yapacak. Bu durumdan en fazla burcun üçüncü ve ikinci on günlük devresinde doğmuş olan Yengeçler etkilenecek... İlişkilere bakış açınız değişebilir.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Niteliklerinizi onaylamanızı sağlayacak ve kariyerinizde iyi bir gelişmeyi garantileyecek güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bir kaçamak yaşamaktan kaçının, özellikle de düzgün bir ilişkiniz varsa. Partneriniz bunu fark edebilir ve aynı şeyi size yapabilir; sonra bu durumdan şikayetçi bile olamazsınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda en uygun fırsatlar görünüyor ancak çok sezgisel davranmamaya çalışın. Hem düşünmek için hem de bilgileri özümsemek için size gereken tüm zamanı kullanın. Ekonomik açıdan, üçüncü dekantta doğanlar kendilerini soygun ya da para kaybı riskine karşı hazırlamak için sebatla çalışmalılar.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Radikal ve olağandışı olduğunu düşündüğünüz görüşlerinizi paylaşmak istediğiniz zamanlar olabilir. Dernek işlerinizi halledebilirsiniz. İşlerinizde size destek olacak kişiler olabilir. Bugün işleriniz yavaş ilerleyebilir, kesin kararlar vermemeye özen gösterin. İşten gelen paralar olabilir.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu tarihi konularla meşgul olabilirsiniz. Planlı hareket edemeyeceksiniz o nedenle sosyal faaliyetlere ağırlık verin. Maddi konularda gelişmeler olası. Haftayı gergin geçirdiyseniz sağlık sorunları yaşanabilir.