Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

22 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün kendinizi daha farklı hissedeceksiniz. Duygularınız derinleşiyor ve bilincinizin derinlerinden eski arzularınız uyanıyor. İlişkilere bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz ve isteklerinizi belirlemek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Üstelik bugün yılın en kısa günü ve en uzun gecenin etkisini derinden hissedebilirsiniz. İstanbul saati ile 19:11_de Güneş burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna giriyor. Ay_ın çocukları geceyi sever fakat bu gece kendinizi çok farklı hissedebilirsiniz ve hayal gücünüz uyanabilir. İdealleriniz ve geleceğe yönelik istekleriniz belirgin olmasa bile sezgileriniz yükseliyor. İç sesinizi dinlerseniz, isteklerinizi belirlemeniz mümkün olacak.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Dikkatli olun – sizinle omuz omuza çalışan biri sizi fazlasıyla kıskanıyor. Sevgiliniz sıradan, günlük etkinliklerden sıkılmış gibi duruyor ve sizinle birlikte dışarı çıkıp, yeni arkadaşlar edinmek, hatta biraz da aylaklık etmek istiyor!

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Eğer girişimciyseniz gelecekte yapacağınız bir etkinliği düzenlemek için doğru bir zaman. Büyük başarıya ulaşacaksınız.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay, özellikle ilişkilerinize, olaylara bakış açınıza hassasiyet getirmekte. Kişisel alanda daha fazla tavır alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu kendinizi ifade etme arzunuzla karışık duygular içindesiniz. Geçmişten gelen olayları açığa çıkaran koşullar gelişebilir. Dolunayda içinizi dökeceğiniz duygu patlamaları yaşanabilir.