Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

07 January 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Fakat sözlerinize ve davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeseniz iyi olacak. Yanlış anlayanlar olabilir. Ayrıca dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Dalgınlar ve unutkanlıklar olabilir. Ayrıca ufak tefek sakarlıklar yapabilirsiniz. Ekmek keserken elinizi doğramayın. Çok büyük beklentilerinizin olduğu bir dönemdesiniz ve hiçbir zaman olmadığı kadar sabırsız ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Olayları akışına bırakın. İçsel olarak zaten olacağını biliyorsunuz. Sadece geçen zamana tahammülünüz olmayabilir. Dostlarınızı ve sevdiklerinizi fazla zorlamayın.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

İşinize yarar imkanlar elde edeceksiniz, fakat yıldızlar sizin yanınızda değil, bu yüzden tembelliğiniz ve ilgisizliğiniz yüzünden bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Venüs birini büyülemek konusundaki şansınızı artıracak ve dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Ani gezegen hareketleri pratikliğinize etki edecek beklenmedik değişiklikler getirecek. Kartlarda beklenmedik avantajlar görünüyor. Bugün moda ve şov dünyasında çalışanlar için terfiler ve (finansal anlamda da) kalite artışı öngörülüyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yapacağınız görüşmelere özen göstermelisiniz çünkü gün içinde kriz yaratan durumlar olabilir. İşlerinizle ilgili teknik konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar, özgürlük isteğinizi artırabilir. Akşamüstü fikirler netleşebilir, duygularınızı daha doğru şekilde ifade edebilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Manevi değerlere yönelme arzunuz artıyor. Spiritüel bilgiye, inanç derinliğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün boyu aşırı vericilikten, başkaları için borçlanmaktan kaçının. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık.