Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

08 January 2024 Yengeç burcu yorumu

Çok hareketli bir gün geçirecek ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz. Ancak sürpriz değişiklikler olabilir ve alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Heyecanlı ve huzursuz bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve tartışmalardan uzak durun. İlginç teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Sıra dışı ve farklı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve düşünceleriniz tamamen karışabilir. Ancak huzursuz ve gergin bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Bugün eski arkadaşlarınıza tesadüf edebilir veya öğreneceklerinizden etkilenebilirsiniz. Duyduklarınıza hemen tepki göstermeyin ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Onca tatsızlık ve hayal kırıklığının ardından, yeni bir fırsat size gayret verecek ve karşınıza çıkacak kıskanç insanlara karşı kendinize güven duymanızı sağlayacak. Aynı şekilde düşüneceksiniz ve partnerinizin size açılacağı konulardan büyük bir keyif alacağınız bir an yaşayacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar bugün oldukça olumlu. İş konusunda başarı olasılığınız yüksek ve üstlerinizle ilişkileriniz hoş olacak. Konut kredisi sözleşmeleri hazırlayacak ya da borsa yatırımları yapacak olan ilk dekantta doğan kişiler için yıldızlar çok olumlu bir konumda olacak.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün yaşadığınız olayın bütününü görmek için bekleyişte kalmanız gereken zamanları işaret ediyor.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkiler alanında Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Uzun süredir çözümsüz kalan konularda gelişmeler yaşanabilir. Konfor alanlarınız bozulsa da akışa uygun objektif bakış açısı geliştirmelisiniz.