Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

25 January 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygusal karmaşa içine girebilir ve isteklerinizi bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir. Ancak metanetli ve sabırlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar sezgilerine güvenebilir ve olayların gelişmesini beklemeyi başarabilirler. Bugün sizin için hareketli geçecek ve gizli istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Bu arada güçlü ve etkileyici kişiler duygularınızı derinden etkilemiş olabilir. Radikal değişiklikler yapabilirsiniz.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Sizi sinir etmeye çalışacak, kibirli, kendine fazla güvenen bir iş arkadaşınızla uğraşacaksınız. Sakin olun ve umursamayın. Yeni tanıştığınız kişilerle dışarı çıkmak için mükemmel bir fırsat yakalayacaksınız. Sevgilinize yalan söylememeye dikkat edin, sizin her adımınızı kontrol edeceğini siz de biliyorsunuz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda en uygun fırsatlar görünüyor ancak çok sezgisel davranmamaya çalışın. Hem düşünmek için hem de bilgileri özümsemek için size gereken tüm zamanı kullanın. Ekonomik açıdan, üçüncü dekantta doğanlar kendilerini soygun ya da para kaybı riskine karşı hazırlamak için sebatla çalışmalılar.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kulağınıza yeni haberler gelebilir, sorgulamadan inanmayın. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu tatmin olmamış arzularınız nedeniyle geçmiş hesaplaşması yaşayabilirsiniz. Fikirleriniz desteklenmeyebilir. İfadeleri seçmek önemli. Akşam saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler artabilir.