Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

27 January 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirebilir ve daha kararlı bir tavır içine girebilirsiniz. En azından düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamayı başaracak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranacaksınız. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. Önemsediğiniz kişilerin sizi ciddiye almasını istiyorsunuz ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen duygular sizi rahatsız ediyor. Özellikle burcun son on günlük devresinde doğmuş olanlar bu rahatsızlığı hissedecek fakat böylece tarzınızı değiştirmeyi başaracaksınız.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

İş konusunda çok mutlu olmayacaksınız, alıngan ve huysuz davranacaksınız. Yıldızlar daha anlayışlı olmanızı tavsiye ediyor. Ortada çok da doğru olmayan bir şeyler olduğundan, sevgilinize karşı agresif davranacaksınız. Onu bir teste tabi tutmaya çalışacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda en uygun fırsatlar görünüyor ancak çok sezgisel davranmamaya çalışın. Hem düşünmek için hem de bilgileri özümsemek için size gereken tüm zamanı kullanın. Elinizde bir sözleşme varsa muhtemelen başarı ile sonuçlanacak ancak yıldızlar yine de ihtiyatı elden bırakmamanızı tavsiye ediyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle öğle sonrasında, sevdiklerinizle ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aşka ve eğlenceli konulara da vurgu var.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Şimdiki zamana uyumlanıp, geçmişte yaşamayı bırakmanız önemli. Tutulmanın yarattığı duygusal dalgalanma gün boyu yoğunlaşabilir. Sizi zorlayarak güvenli alanınızdan çıkaran önemli olaylar gelişebilir.