Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

05 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek. Sevgili Yengeçler, burcun başında doğanlar küçük kazalara karşı dikkatli olun hızlı hareket etmeyin. Burcun ortasında doğanların fırsatları ayağına kadar gelecek küçük bir imkan açıktan para kazandırabilir. Ilımlı davranmalısın çocukluk arkadaşı yeniden hayatına girecek. Dedikodulara önem vermemelisin. Duygularının esiri olmadan da bazı işleri halledebilirsin.

Kariyer

Duyarlılığınızın arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Olumlu titreşimlerin olacağı sıcak bir aile ortamı size bugün çok iyi gelebilir. Yakın arkadaşlarınızla yapacağınız kısa bir gezi de sizi oldukça dinlendirebilir.

Genel Yorum

Bugün, tam istediğiniz gibi, oldukça huzurlu ve sakin geçebilir. Ancak; bu sükunet de sizi gereğinden fazla rahatlatabilir. Bunu engelleyin çünkü bazı ciddi programlar yapmanız istenebilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hiçbir girişimde bulunmamanıza rağmen, bazı konuların istediğiniz şekilde ilerleyeceğini ummanız ne kadar doğru sizce? Koşmadan madalya almak zor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün işlerinizde düzenli ve pratik olacağınız zamanlar var. Detaylara boğulmanız işinizi yapmaya engel olmasın, dikkatli olun. İletişimden kaynaklı anlaşmazlıklara karşı özenli yaklaşmakta fayda var. Akşam saatlerinde karışık duygular içinde olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal heyecanlarınızın dorukta olması, bazı hataları da beraberinde getirecektir. Bugün, partnerinizle farklı dillerde konuşmanız, aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Kısa yollarla ilgili planlamalar söz konusu olacak. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kardeşinizle aranızda ufak bir anlaşmazlık yaşanabilir bugün. Suçu ona yüklemek ya da ille de bir günah keçisi aramak doğru olmaz. Bugün genel olarak bir iletişimsizliğiniz söz konusu. Dinlemeye daha çok zamana ayırın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.