Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

06 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygularınız değişiyor ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Yeni fikirler uyanabilir ve değişik projeler yapabilirsiniz. Aslında geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönem ve uzun vadeli girişimleriniz olabilir. Ancak karar vermek için acele etmeyin ve dikkatinizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Bu arada herhangi bir girişimde bulunmamış olabilirsiniz ve karar vermeye zorlayan durumlar karşısında gerilim hissedebilirsiniz. Fakat bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve kararlarınızı sürdürün. Arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile görüşebilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz. Sizi destekleyecekler...
 

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Bugün, ikili ilişkilerinize her zamankinden daha büyük önem vermeye başlamanız mümkündür. Bu tutumunuz, tüm ilişki ve yaklaşımlarınızı etkileyecektir. Bireyselliği bırakıp işbirliğine yönelebilirsiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Bugün, ortaklarınızla hızlı bir iletişim trafiği içerisine girmeniz mümkündür. Kendileriyle, birden doğan önemli bir fikri veya gecikmeli olarak ellerine ulaşan bir bilgiyi tartışabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün çoğu kişi karşı tarafın ne dediğini anlamak ve yapılması gerekenleri uygulamak konusunda isteksiz olabilir. Dolayısıyla, bazı konuların önemini anlatırken şansa ihtiyacınız olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle geçireceğiniz zamanlar var. Öğlen saatlerinde kendinizi güvende hissedeceğiniz ortamlarda olmak size iyi gelecektir. Çevrenize karşı iyimser bir hava içinde olabilirsiniz. Yüksek beklentilerinizi biraz daha kontrol altında tutmalısınız.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Fikirlerinizi zorla değiştirmeye çalışan insanlarla karşılaşabilirsiniz bugün. Yakın çevrenizden ve çok fazla kırmak istemeyeceğiniz insanlara karşı bir mücadele vermeniz gerekirse sınırları çok fazla zorlamamaya dikkat edin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.