Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

11 February 2024 Yengeç burcu yorumu

İçinize kapanacağınız bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. İçsel anlamda bazı endişeler duyabilirsiniz ve geleceğinize yönelik kaygılar içine girebilirsiniz. Ailenizle yada evinizle ilgili bazı sorunların gündeme gelme ihtimali olacaktır. Bazı hatalarınızı değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bugün kendinizi yormaktan ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Yeni girişimler yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

Aşk yaşamı:

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar ve gerginlikler yaşanma ihtimali olacaktır. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz.Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranmalısınız.

İş yaşamı:

İş yaşamınızda tamamlamaya çalıştığınız işlerinizden sıkılabileceğiniz ve artık bitirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Para durumu:

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve beklentilerinizde aksaklıkların olabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hala biraz kafa karışıklığı yaratsa da, son dönemlerde yapılan olumlu içerikli öneri, teklif veya davetlere sıcak yaklaşmaya başlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir takım ödeme sıkıntılarınız ya da alacak hesaplarınız varsa son dönemlerde, bu konuda daha rahat bir akış başlıyor ilerleyen günlerde. Dönmez artık dediğiniz paralar ya da ödünç verilmiş eşyalar geri gelmeye başlayabilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.