Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

12 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişimlerinize artış olacaktır ve iletişimlerin size şans getireceği bir gündesiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olacaksınız ve bir çok konuyu değerlendirmeye alabileceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

Aşk:

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları çözümleyebileceksiniz. Birlikte planlar yapabilir ve kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Küçük bir şans yakalayacaksınız ve bunu iyi değerlendirmelisiniz. Duygularınızı açıkca anlatmakta zorlanmayacaksınız. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimler yapmak için uygun bir gündesiniz.

İş:

İş yaşamınızda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebileceksiniz. Genel olarak işinizle ilgili hareketli bir gün geçirmeye hazır olun ve bu hareket hoşunuza gidecektir. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmeler bugün olabilir yada bu anlamda önemli adımlar atabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapma şansınız olacaktır ve bu konuda başarılı olacaksınız. Genel olarak girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Para:

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Size yeni kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni geliştirdiğiniz bir fikir ile küçük bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, uyuyan yılanı uyandırmamanız gerekiyor. Ancak, meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz ya da iş arkadaşlarınızla toplanmanız durumunda farklı fırsatlar veya teklifler gündeme gelebilir. Değişime sıcak bakmanızda fayda var. Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Güzel şeyler için harcama yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerindeki zindeliğiniz öğlen saatlerinde kendini iç sıkıntısına bırakabilir. İşlerinizde gecikmeler yaşanabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda kalmaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir, canlılık gelebilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hale aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Sizi kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırıyor ama hiçbir şey kazandırmıyor. Çünkü, gerçekten yollarınız bir daha kesişmeyecek derecede farklı rotalarda ilerliyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün spor yapmak, aşk ve romantizm konulu planlar yapmak ve çocuğunuzla birlikte sıkı zaman geçirmek için gayet uygun etkiler var. Rekabetli, tatlı tatlı didişmeli bazı şeyler her zamankinden daha çok motive edebilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.