Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

16 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek. Sevgili Yengeçler, burcun başında doğanlar küçük kazalara karşı dikkatli olun hızlı hareket etmeyin. Burcun ortasında doğanların fırsatları ayağına kadar gelecek küçük bir imkan açıktan para kazandırabilir. Ilımlı davranmalısın çocukluk arkadaşı yeniden hayatına girecek. Dedikodulara önem vermemelisin. Duygularının esiri olmadan da bazı işleri halledebilirsin.

Kariyer

Duyarlılığınızın arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Olumlu titreşimlerin olacağı sıcak bir aile ortamı size bugün çok iyi gelebilir. Yakın arkadaşlarınızla yapacağınız kısa bir gezi de sizi oldukça dinlendirebilir.

Genel Yorum

Bugün, tam istediğiniz gibi, oldukça huzurlu ve sakin geçebilir. Ancak; bu sükunet de sizi gereğinden fazla rahatlatabilir. Bunu engelleyin çünkü bazı ciddi programlar yapmanız istenebilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Farklı fikirlere açık olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı etkileşimde olduğunuz kişilere karşı özen göstermeniz gerekebilir. İlişkilerde çözülme yaşanabilir. Karar vermeniz gereken konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Uğraştıran durumlara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk alacağınız uğraşlarınızla ilgilenmeye zaman bulacaksınız.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz; güçlü bağların kişisi olduğunuz için, çalıştığınız yerde de sevdiklerinizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyorsunuz. Fakat eleştirilmeye de, gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Bugün, daha inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kontrol benim elimde olsun ısrarına hiç kaptırmayın kendinizi. Objektif olmakta zorlanacağınız ve olaylara karşınızdakinin gözlerinden bakmakta sorun yaşayabileceğiniz durumlarla karşılaşacaksınız. Uyum sağlamak en güzeli.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.