Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

24 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün karamsarlığınız üzerinizde olacak. Bu yüzden gün boyunca bulunduğunuz ortamlardan ve çevrenizdeki insanlardan sıkılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak , onlarla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Bazı konularda alacağınız yanlış kararlarla ilgili sorunlar yaşamanız muhtemel. Arkadaşlarınızdan birinin sağlık problemi sizi üzebilir.

Aşk:

Bugün sevgiliniz size karşı anlamsız hareketler sergileyebilir. Onu anlamaya çalışın ve bir kavga ortamından uzak durun çünkü sevgiliniz bu sıralar çok hassas.

İş:

İş hayatınızda çok şanssız bir gün geçireceksiniz. Tembelliğinizle göze çarpacak ve amirinizden azar işiteceksiniz. Büyük bir işi kaybedeceksiniz.

Para:

Taksitli alış-veriş ve ev masraflarınız yüzünden parasal sıkıntılar çekeceksiniz ve bir süre daha durumunuz düzelmeyecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bu aralar sağlığınızla ilgili problemler gündeme geldi. Bir kaç gün daha istirahat etmeniz gerekiyor.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir. Dolayısıyla, rutin veya sıkıcı bazı konuları bir kenara bırakıp, ilham verici veya ilginç fırsatları yakalamaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı etkiye açık olabilirsiniz. Hayal kurmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili risk almaktan kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızdan gördüğünüz değer ya da sizin onlara verdiğiniz değer kısmı bugün gündeminizde. Fazlasıyla gözünüzde büyüttüğünüz konular sizi bu noktaya taşıyacak. Değerli olduğunuzu onların ispatlamasına gerek yok.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.