Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

25 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Sizin için pek çok bakımdan yararlı olacak biriyle tanışacaksınız. Duygu ve düşüncelerinizi akıl süzgecinizden geçirmek için yalnız kalacağınız yerlere gideceksiniz. Yine de karar verirken veya verdiğiniz kararın doğruluğuna kanaat getirmek için ailenizle birlikte olacağınız zamanı bekleyeceksiniz.

Aşk:

İlişkinizdeki sorunları tek başına halletmek gibi bir isteğiniz var ama sevgilinizi ezmeniz doğru olmayabilir. Bu gidişle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş:

İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yürütmek hoşunuza gidiyor fakat inatçılığınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ortak kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Para:

Alacak verecek konulardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Bazı borçlarınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz ve sevdiklerinize karşı ilgisiz görünebilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeni kişiler veya yeni konular gündeminizde yer almak üzere. Bu kanallarla daha fazla ilerleme şansı da bulabilirsiniz. Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Haftabaşında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerle çift durumlara düşebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Eşinizle birlikte keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski konuların tekrar karşınıza çıkması konusunda şaşırabilir, bugün geçmiş hesapları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda sistemli oluşunuzu anlamak istemeyebilirler. Birlikte iş yaptığınız kişilerin sezgisel yeteneklerine oldukça güveniyor ve size faydası olan kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan ilginç teklifler var.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Dışarıya vurmadığınız duygular, göstermediğiniz tepkiler nedeniyle kendi kendinizi yıpratıyorsunuz. Madem içinizde büyüteceksiniz, dışarı çıkarın ve dile getirin. Neye tepkili olduğunuzu karşınızdakinin de bilmeye hakkı var.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.