Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

27 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. Bir süre için sıkıntılarınızdan uzaklaşabilir ve normal koşullar altında sizi ilgilendirmeyecek konularla ilgilenebilirsiniz. Fikirlerinizi çevrenizdeki diğer insanlara kabul ettirme şansı elde edeceksiniz. Daha çok istikrarınızı korumak eğiliminde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız.

Aşk:

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve duygularınız açık olacak. Bazı beklentilerinizde aksamalar yada ertelemeler söz konusu olabilir

İş:

Kısa sürede size kazanç getirecek çalışmalardan çok uzun sürede karlı olacak alanlara yönelmeyi tercih edeceksiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz

Para:

Maddi konularda üzerinde fazla üşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu harcamalar uzun vadede size zarar verici nitelikte olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hem olumlu hem de olumsuz olaylara açık bir gün. Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin. Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız. Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Duygusal olarak hoşlandığınız konularla ilgilenmek size keyif verecektir. İş hayatınızda konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi bitirebilir veya ufak tefek işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün enerjiniz yüksek. Normalde çok fazla önemsemediğiniz ya da ikinci plana atmayı tercih ettiğiniz şahsi ihtiyaçlarınıza yönelik bir şeyler yapma gayreti size ekstra kazanç sağlayacak. İstediğiniz şeylere emek sarf edin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.