Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

28 February 2024 Yengeç burcu yorumu

Tatil, artık rüyalarınıza girmeye başladı. Ama belki de bu gün alacağınız birlikte tatil önerisini, hiç tatil düşüncem yok diyerek geri çevireceksiniz.
Tatil, artık rüyalarınıza girmeye başladı. Ama belki de bu gün alacağınız birlikte tatil önerisini, hiç tatil düşüncem yok diyerek geri çevireceksiniz. Bu konuda asıl niyetsizlik gösteren patronunuz olduğu için rüyalarda tatil yapıyorsunuz. Yoksa çoktan uçup gitmiştiniz. Çok küçük bir sağlık meselesi biraz özen istiyor.

Aşk:

Ne kadar gizli tutmaya çalışsanız da bugün yarın herkes ilişkinizi öğrenecek. Gizlilik neden ayrıca ? Bunu gerektiren bağlarınız yok ki. Geçmişteki hayal kırıklıkları mı ? Hiç gerekçe değil.

İş:

Çok rizikolu bir işe kalkışıyorsunuz. Bir etik sorunu değil tabi ki, ama yine de zor silinir bir başarısızlık unvanı alabilirsiniz. Kariyerinizi kaybedebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi değil, ama elinizdeki yetkileri biraz aşan bir iş gibi görünüyor. Bugün bir kez daha düşünün.

Para:

Bugünlerde işyerinin size çok ihtiyacı var ve bunu karşılıyorsunuz. Ama sizin de ona çok ihtiyacınız var, o ise ayak sürüyor. Bilirsiniz ama patronluk biraz da budur. Hiç sağa sola borç başvurusu yapmayın. Sıkıntının ömrü bir iki hafta görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Geçmişle ilgili bir baş ağrınız var. Zaman geçtikçe kendinize yakıştıramadığınız bir hatanız bu hengame arasında bile beyninizdeki yerini koruyor. Paylaşın birileriyle.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler. Ancak, paranızı sağlama almanızda ve emin olmadan harcama ya da yatırım yapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal alanda aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Dikkatler üzerinizde. İnsanlar görüşlerinize ve kararlarınıza değer veriyorlar. Paylaşmanızı ve katkı sağlamanızı bekliyorlar. Ancak bu gibi durumlarda aşırı kontrolcü ve dikte eden, kural koyan bir havaya bürünmeyin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.