Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

01 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Hayatı çok hareketli ve gergin yaşıyorsunuz. Bir sağlık meseleniz var. Aceleci kişiliğiniz yol açmış olabilir. Bunu ciddiye almalısınız.
Hayatı çok hareketli ve gergin yaşıyorsunuz. Niye yarın olmuyor ? der gibi bir acelecilik, bir koşturmaca içersindesiniz. Sizinle yakın ilişki içindeki herkes size ayak uydurma çabası içinde. Bu yüzden toplu bir yorgunluğa yol açıyorsunuz. Ziyaretçileriniz var, buna sevineceksiniz.

Aşk:

Sevgi dolu ilişkiler yumağındasınız. Bu doyumluluk içinde yine de aranılan bir şey var. Bunu hissediyorsunuz. Ama mevcut tütsüyü bozmaktan korkuyorsunuz. Kapılarınız kapalı gibi. Eğer kapıları açmamaya kararlı iseniz, bu hafta dikkatli olun.

İş:

Çok doyumlu olmasanız bile, doyumsuzluk çekmeyen azlardan birisiniz. Bunu ataklığınızla, özgüveninizle elde ettiniz. Kısa vadede bir problem görülmüyor. Ayrıca yeni bir teklif bugün yarın kapınızı çalabilir. Vereceğiniz kararda güvenceniz yine ataklığınız ve özgüveniniz.

Para:

Çok şikayetçi değilsiniz. Yine de birçoğu gibi gelecek endişesi taşıyorsunuz. Küçük birikimleriniz geleceğe huzurlu bakabilmeniz için yeterli değil. Kapınızı çalacak olası teklif, daha güvenli gelecek hesapları yapmanızı sağlayabilir. Bir alacak verecek sıkıntısı içindesiniz. Ama abarttığınız kadar değil, çözeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir sağlık meseleniz var. Aceleci kişiliğiniz yol açmış olabilir. Bunu ciddiye almalısınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler. Ancak, paranızı sağlama almanızda ve emin olmadan harcama ya da yatırım yapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal alanda aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Dikkatler üzerinizde. İnsanlar görüşlerinize ve kararlarınıza değer veriyorlar. Paylaşmanızı ve katkı sağlamanızı bekliyorlar. Ancak bu gibi durumlarda aşırı kontrolcü ve dikte eden, kural koyan bir havaya bürünmeyin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.