Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

02 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün aşk yaşamınızda bir hareketlenme görülecek. Özel hayatınızdaki gerginliği işinize yansıtmamaya dikkat etmelisiniz.
Bir başkasının hayatıyla ilgili ama sizi de dolaylı bir şekilde etkileyen bir konu hakkında kontrolü ele geçirmek istiyorsunuz. Muhakeme yeteneğiniz ve ikna gücünüzün bugün yerinde olması nedeniyle o kişiyle bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Devreye sokmayı düşündüğünüz üçüncü kişi hakkında bir kez daha düşünün.

Aşk:

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş:

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliği iş yerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para:

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zor gibi duran bir iş veya görev bulunduğunuz çevrede veya sektörde tanınmanızı sağlayabilir veya karlı sonuçlar doğurabilir. İlgili kişilerle bağlantı kurmanız durumunda, bu kişiler de kendi üstlerine düşen kısmı yerine getirebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz olabilir. Eğlence için rahatça para harcayabilirsiniz. Aşk yaşadığınız kişiyle olumsuz deneyimler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili yaratıcı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceksiniz. Akşam saatlerinde kendinizi eğlenceye bırakabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, sanatsal faaliyetlere ilgi gösterecek ve entelektüel çevrelerle birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız.. Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Yaratıcı dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir. Şartlarınızı zorlamalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bazı uzun vadeli yatırımlar nedeniyle bir miktar para harcamanız söz konusu olabilir. İşinize yarayacak ve belki de hayatınızı daha pratik hale getirip işlerinizi hızlandıracak bir araç ya da alet satın alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.