Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

07 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Sessizliğinizi bozmanız hayırlı olmuş. Artık çevrenizdeki insanlar da kendi sınırlarını belirlemek zorunda kalacak. Uğruna fedakarlık ettiğiniz bir insan hakkında hayal kırıklığına uğrayabilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Aslında çok saf bir insansınız ve birlikte olduğunuz kişi de bunun gayet iyi farkında. Akşam çıktığınız yerde çok güzel vakit geçireceksiniz.

Aşk:

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İş:

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para:

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İniş çıkışlı tavırları olan kişileri anlamakta zorlanabilir ve çevrenizdeki kişilerin davranışları nedeniyle şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Ancak, yine de mantıksız düşünce veya tavırlara dikkat çekmek veya bazı koşullara itiraz etmek için doğru bir gün olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: İkili ilişkilerde temkinli ve sakin olunmasında fayda var. Bugün, halledilmesi gereken işleri tamamlayabilir, detay ve titizlik gerektiren işlerle uğraşabilir, hayatımıza çeki düzen vermek isteyebiliriz. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçek hayatla ilgili işlere koşmamız ve ayaklarımızın yere basması gerektiğini fark edebiliriz. Bazı amaçlarımıza ulaşabilmek veya planlarımızı uygulayabilmek için, değişken koşullara uygun değişiklikler yapmamız gerekebilir. Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor. Başak, Yay, İkizler veya Balık burçları ufak tefek stres hissederlerse, nedeni bugün Başak burcunda gelişecek olan dolunay olabilir, büyütmemeliler. Ay?ın Pluto ile olumlu, Neptün ve Güneş?le olumsuz görünümü, sabah saatlerinde kandırılmaya veya yanlış kararlar almaya açık olduğumuza, akşam saatlerinde ise, daha güçlü ve kararlı hissedeceğimize dikkat çekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kardeşlerinizle ilgili konularda karar vermek durumunda kalacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızı yazılı haberleşme trafiği içinde geçirebilirsiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. İlişkilerinizde yön bulmakta ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kendinize yönelmek size iyi gelecektir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz.Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hayatınızda köklü değişiklikler yaratacak bir plan gündeme gelebilir. Bu değişim belki de hayatınızdaki diğer kişileri de etkileyecek. Kendi başına bir hal çaresi aramaktansa eşinizden destek isteyin. Sizi motive edebilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.