Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

08 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün sizin için keyifli bir gün olabilir. Özellikle beklediğiniz bir haber ya da paketin size ulaşması sizi çok mutlu edebilir. Bugün bazı kararlar alabilir ve bu kararları gerçekleştirebilmek için güvendiğiniz arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için bir aile büyüğünüz ile aranızda konuşma geçebilir.

Aşk:

Aşk yaşantınızda istediğinizi bir türlü bulamıyorsunuz. Kafanızda yarattığınız , hayal ettiğiniz insan bir türlü karşınıza çıkmıyor. Belki de hiçbir zaman çıkmayacak Ama siz onu beklemekten vazgeçecek gibi görünmüyorsunuz.

İş:

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Para:

Parasal konularda tutumlu olacağınız bir gündesiniz. Bugün yapmanız gereken bazı harcamaları erteleyebilirsiniz. Beklediğiniz maddi bir kazanım var. Bugün bu konuda ilginç bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sıcak havalar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kendinize dikkat etmeli, güneşte fazla kalmamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir. Ancak, asıl önemli olan, bu girişimlerinizin nelere tahammülsüz olduğunu ve ne zamana kadar dayanıklılık gösterdiğini keşfetmeniz olmalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal açıdan daha hassas olabileceğiniz koşullar olabilir. Gereksiz endişe ve evhamlardan uzak durmaya bakın.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacağınız bir gün. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. .Bugün, olayları daha net görmek için gerekli zamanı kendinize tanımalı ve yaşamınızı yeniden sınamalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde evdeki hava gereğinden fazla gergin olabilir. Eğer özellikle bir işiniz yoksa güne erken başlamak için ille de yanınızda birinin olmasını beklemeyin. İç içe geçip hep aynı şeyleri istemek zorunda değilsiniz.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.