Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

10 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Kendinizi rahatlamış hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi yoluna koydunuz. Bir yaşlı büyüğünüzün de sevindirici sağlık haberlerini aldınız. Bu yüzden kendi isteklerinize zaman ayıracak çeşitli sportif faaliyetlere katılacaksınız. Arkadaşlarınızla bir iletişim sorunu yaşayacaksınız ama kısa sürede her şey yoluna girecek. Akşama arkadaşlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Aşk:

Aşk yaşamınızda daha çok güvence arayışı içinde olacaksınız. Bu yüzden karşı cinsin konuşmalarından çok davranışlarını denetleyecek ve sosyal statüsünü anlamaya çalışacaksınız.

İş:

Bir gün öncenin fiziksel yorgunluğunu atmadan yeni bir iş gününe başlamanın sıkıntısı içerisindesiniz. Kısa sürede tamamlanması gereken işleriniz var. Bu arada ihmale gelmez iş ilişkilerinizi de sürdürmek zorundasınız.

Para:

Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız,size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir. Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgileniyorsanız bugün tutkulu işler peşinde koşacaksınız. Zorlayıcı temalar söz konusu olabilir. Aşkta daha fazla risk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızda israfa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız şeylerle uğraşmak bugün size iyi gelecektir. Gizli kalmasını isteyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar, çocuğunuzla olan ilişkinizde dengeli davranmanız onun gelişimi açısından da çok önemli. Bazen kural koyan bazen de aşırı serbest bırakan yaklaşımlar kafasını karıştırıyor. Sorumluluklarını bilmesi önemli.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.