Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

11 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün akrabanız konumundaki bir insanla aranızdaki sürtüşme sinirlerinizi alt üst edecek. Gün boyu gergin ve stresli olmanız muhtemel. Bu gerginliğinizi sevdiklerinize yansıtmanız onların kalbini kırabilir. Bugün akşam saatlerinde içinizde anlamsız bir sıkıntı hissedebilir, açık havada dolaşmak isteği duyabilirsiniz. Evinizde bir eşyanızın arıza yapması sinirinizi bozabilir.

Aşk:

Aşk yaşantınız bugün çok durgun olacak. Sevgiliniz ile daha önceden planladığınız buluşmayı gerçekleştiremeyeceksiniz. Onunla konuşmak istediğiniz önemli konuyu başka bir zaman konuşmaya karar vereceksiniz.

İş:

Bugün iş yerinizde karşılaşacağınız bir takım sorunlar iş motivasyonunuzu etkileyebilir. Amirleriniz ya da iş arkadaşlarınızla bir toplantı yapmanız olası. Bu toplantıda bazı radikal kararlar alınabilir.

Para:

Parasal olarak şanssız bir gündesiniz. Maddi kayıplar söz konusu olabilir. Evinize yapacağınız bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Birikimlerinizin bir kısmını bugün harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün ufak tefek kazalara hazırlıklı olmalısınız. Keza bugün sakarlığınız üzerinizde.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı ve ortaya çıkan durumları en iyi şekilde yönetmeye çalışmalısınız. Esnek olmak zor olsa da, tam da esnek olunması gereken iki gün! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade ederken duygularınıza daha fazla yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenirken kendinizi yıpratmamaya çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Abartıya kaçabilirsiniz. Yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Ani karar değişiklikleri yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar, çocuğunuzla olan ilişkinizde dengeli davranmanız onun gelişimi açısından da çok önemli. Bazen kural koyan bazen de aşırı serbest bırakan yaklaşımlar kafasını karıştırıyor. Sorumluluklarını bilmesi önemli.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.