Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

12 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Bugün özellikle zihinsel faaliyetlerinize önem vereceksiniz. Zaman zaman sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aile bireylerine karşı asabi davranışlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde biraz daha sakin ve ılımlı olacaksınız. Bugün güzel bir haber alacaksınız.

Aşk:

Duygusal yaşantınızda isteklerinizi bir bir gerçekleştiriyorsunuz. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz insanla konuşma fırsatı bulacağınız bugün onu etkileyici sözleriniz ile çekim alanınıza alabilirsiniz.

İş:

.İş hayatınızda pek yoğun olmayan bir gün sizi bekliyor. Bugün yarım bıraktığınız ya da normalde yapmaktan hoşlanmadığınız işler ile meşgul olabilirsiniz. İşinizden normal saatinden daha erken ayrılabilirsiniz.

Para:

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bugün bazı lüzumlu harcamalarınızı yapacaksınız. Cebinizde sizin tahmin ettiğinizden daha fazla para olduğunu fark etmeniz sizi oldukça mutlu edecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı arkadaşlarınızla verdiğiniz sözleri unutuyorsunuz. Bugün verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde arkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir. Dolayısıyla bugünlerde, kelimeleri doğru kullanmakta ve hassasiyet içeren iş birliklerinde veya ilişkilerde daha dikkatli adımlar atmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gündesiniz. Yetiştirmeye çalıştığınız sorumluluklarınız gün içinde sizi krize sokabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerle ilişkileriniz de dalgalanmalar yaşanabilir. Öğleden sonra tepkilerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. İşlerinizde hata yapmamaya özen gösterin.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Desteklemeyenler, beğenmeyip eleştirenler, olana razı gelmeyenler, kuralcı ve katı davranıp esnemeyenler sizi biraz yoracak. Öylesine işler ile kimseyi mutlu etme şansınız yok. Elinizden geleni yapmak bu riskleri azaltacak.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.