Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

14 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygusal bir taşkınlık içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların sizi anlamadıklarından şikayet ediyorsunuz. Ancak kendinizi ifade etmekten de kaçıyorsunuz. Bugün iş yerinizde hoş bir sürpriz yaşayacaksınız. Bu beklenmedik olay moralinizi yükseltecek. Nereden geldiği belli olmayan bir balon haber çevrenizdeki insanları heyecanlandıracak. Bu arada sizde inanmadığınız bu haberin yarattığı olumsuzluktan etkileneceksiniz.

Aşk:

Hayatınızdaki olumlu gelişmeler beklentilerinizi arttırıyor. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

İş:

Bugün yazışmalar ve iletişimde daha dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın yaptığı hatalar yüzünden ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bireysel çalışma yerine kollektif çalışmalara ağırlık vermelisiniz.

Para:

Büyük kazançlar elde etmek için bazı yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ama kaybetme riskinizin de fazla olduğunu unutmayın. Yapacağınız yatırımlar konusunda bilgili insanlardan yardım almalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ailenizde ilginize muhtaç bir yakınınıza gereken ihtimamı da göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Daha sonra diğer seçeneklerinizi de gözden geçirebilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınıza esneklik getirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru çalışma hayatınızda en iyisini yapmak için kendinizi yıpratabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle geçireceğiniz keyifli zamanlar var. Yakın çevrenizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda araştırmacı yönünüzü kullanmalı, yatırım konusunda sezgilerinizi ön plana çıkarmalısınız. Bugün size önerilen tekliflere sıcak bakmayabilirsiniz. Siz kendi aklını beğenen kişilerden olduğunuz için, iç sesinize kulak vererek doğruyu buluyorsunuz. İletişim konusunda yeteneğinizi ortaya koyacağınız bir gün.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Desteklemeyenler, beğenmeyip eleştirenler, olana razı gelmeyenler, kuralcı ve katı davranıp esnemeyenler sizi biraz yoracak. Öylesine işler ile kimseyi mutlu etme şansınız yok. Elinizden geleni yapmak bu riskleri azaltacak.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.