Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

17 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz. Hedef ve planlarınızı nasıl uygulamaya koyacağınıza odaklanabilirsiniz. Bu esnada çıkabilecek pürüzleri halletmeli veya bu alanda size bazı uyarılarda bulunan kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yapacağınız plan ve programlar işlerinizi kolaylaştıracaktır. Öğle saatlerindeki pozitif tavrınız herkesin ilgi odağı olmanızı sağlayabilir. Farklı şeyler ilgilenme isteği içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde olası tartışmalara dikkatli olmalısınız.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hiç ummadığınız yerden bir para gelebilir bugün. Eskiden verdiğiniz ve belki de geri gelmeyecek diye unutmayı tercih ettiğiniz bir borç ya da ödünç eşya ile buluşabilirsiniz. Yeni verilecek borçlar içinse dikkatli olun.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.