Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

18 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konularda ve evinizde canınızı sıkacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Çevrenizde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkların olabilir. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yanlış anlamalar gereksiz gerginlikler olabilir. Girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konular hakkında kafanızda netlik oluşmaya başlıyor veya bazı olaylar aydınlanıyor sonunda. Riskli veya ümit verici de olsa, sizin için önemli olduğunu düşündüğünüz hamleyi yapabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Keyif aldığınız şeyler için rahatça para harcayacağınız bir gündesiniz. Bugün kendinizi derin duygular içinde hissedebilirsiniz. Yaratıcılık isteyen konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Çocuklarınızla birlikte hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi hüzünlü hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi akışa bırakın.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Yakın dostlarınızın desteği sayesinde, önceden aklınıza koyduğunuz bazı isteklerinizi, kendi doğrularınızla sentezleyerek başaracaksınız. Bugün bir çok dostlarınızdan güzel haberler alacaksınız ve mutlu olacaksınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yeni bir şeyler öğrenmeye, yeni tecrübeler edinip, yeni insanlar tanımaya çok hevesli olduğunuz bir gün. Size bu açıdan hizmet edecek olanlar ne yazık ki benzer hevese sahip olmayabilir. İşlerin yoğunluğu bu hevesi öldürmesin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.