Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

21 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenmenin olacağı ve yeni ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendirerek yaşamınızdaki öncelikleri belirlemeyi başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve bu tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Ortaklaşa yapılabilecek her türlü işte başarılı olabileceğinizde bugün bireysel çalışmalar yerine grup çalışmalarını tercih etmelisiniz. Çok yönlü olarak çalışabileceksiniz başarılı olacaksınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle aklınızda kalmış bir yere ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Uzun veya kısa fark etmiyor. Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yüksek eğitim alan Yengeç?ler veya yurtdışı bağlantılı işlerle uğraşanlar ya da iş görüşmesine gidecek olanlar tüm evrak, diploma, referans mektubu veya sertifikalarını tamamladıklarından ya da yanlarına aldıklarından(gerektiği zamanlarda) emin olmalılar. Zira bu alanda problemler yaşanabilir. Eğitim konularının ön plana çıkabileceği bir dönem. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Yaşanan olaylarda kişisel niyetlerinizi ortaya koymalısınız. Bedeninizle ilgili konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde kendinizi kontrol etmeniz gereken olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın Balıkburcundaki seyri, sizi güçlü ve sosyal yaşantınızı olumlu kılıyor. Partnerinizle aranızda kişisel çekim daha güçlü bir hale gelirken, ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler gündeme kazanacak. Onunla aynı düşünceleri hissetmenize karşın, birbirinize anlatım şeklinizi çok farklı ve bu beraberliğinizi cazip hale getiriyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.