Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

23 March 2024 Yengeç burcu yorumu

İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşiniza çikacak bir firsati degerlendiremeye bilirsiniz. Saglik açisindan hoş olmayan bazi durumlar olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Duygularınız düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Girişimde bulunmak ve yeni kararlar için uygun bir günde değilsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin şikayetleri veya sızlanmaları sizi rahatsız etse bile, renginizi belli etmemenizde ve kibarca konuşup ikna yöntemiyle istediklerinizi elde etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Boğa'dailerleyen Ay , ufkunuzu genişletirken, oto kontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kalabalıkların içindeyken size kendinizi değersiz hissettiren insanlar çıkabilir. Motivasyonu yitirmek bir tuzak olacak. Ancak düşmeyin. Aksine bilginizin ve tecrübenizin farkına varın. Ya da fark ettirecek birinden güç alın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.