Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

25 March 2024 Yengeç burcu yorumu

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Olayların gelişiminden emin olamıyorsunuz. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sosyal yaşamınızı ve sosyal iletişim ağınızı ya da arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendiren ve arttıran bir haftadasınız. İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde rahatlama söz konusu olabilir. Daha dışa dönük davranabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş konulu planlar bugünlerde etrafınızda bolca dolanıyor. Sizin hakkınızda yapılanlar ile sizin yaptıklarınızın çakıştığından emin olun. Açık ve net ifadeler kalıcı mesleki adımları getirebilir. Önce kendi içinizde netleşin.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.