Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

29 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün genel olarak sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle bazı planlarınızı hayata geçirememeniz sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Gün içinde bazı dostlarınızla görüşebilir onlardan bir takım konualr hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bugün ailenizden birinin sağlık sorunu nedeniyle şehir dışına çıkma planı yapabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz karşı cinsten birinden teklif alabilir ya da onun da size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz.

İş:

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Bugün bazı özel işleriniz sebebiyle iş yerinizden erken ayrılmanız söz konusu olabilir.

Para:

Parasal konularda herhangi bir gelişme yaşamayacağınız bir gününüzdesiniz. Yapmanız gereken lüzumlu harcamalarınızı yapacak ve para konularında fazla düşünmeyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bu hafta sonu, size yardımcı olmak ya da yön vermek isteyenlere kulak verebilirsiniz. Ardından, yola bu kişilerle devam edip etmemek istediğinizi, aynı görüşte olup olmadığınızı daha iyi görebilir ve ona göre karar verirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi kişisel konularda daha hassas kılmakta. Harekete geçme ihtiyacı içindesiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor. Bugün, ikili ilişkilerinizi ön plana çıkarmaktan yanasınız. Karamsar ve derin düşünceler size yakışmıyor. Bu konularda kendinizi aşmalı ve yeteneklerinizi daha belirgin bir hale getirmelisiniz. Görüşmelerinizde yapıcı olacaksınız. Doğallığınız işe yarıyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sizinle inatlaşan insanlara karşı biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Muhalefetin başlangıcında neyin olduğuna bakın. Belki de sizin taviz vermeyen bir söyleminiz bu duruma sebep olmuştur. Otorite konusu bugün tartışmaya açık.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.