Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

30 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Boğa burcu insanları, bugünlerde enerjilerinin arttığını hissedebilirler. Gayret ve sabırları fazlalaşacak ve hayata karşı daha güçlü davranmaya başlayacak. Bu durum, onları düşman gören kimseleri korkutabilir. Boğalar için önemli bir dönemin başladığını, bugün itibariyle biraz daha güçleneceklerini söylemek mümkün.

Aşk:

Sevdiğiniz kişinin sizle konuşması gereken bir konu var. Siz de bunu sezmiyor değilsiniz. Temkinli Boğalar, bazen sevdiklerine çok sıcak yaklaşabiliyorlar. Bu da ilişkilerine dürüstlüğü getiriyor. Bugün bunun bir kanıtını yaşamanız söz konusu olacak.

İş:

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Para:

Para konusunda fevri davranmayın. Gereken kaynaklar elinize geçecek. Sadece tasarruflu olmanız gerekiyor. Mali düzeninizi korumanız şart oldu. Bunun için ayın ilk haftası sıkı bir plan yapacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir anda yaşadığınız aydınlanmalar sizi karmaşaya itebilir. İçinizde beliren her duyguyu çevrenizdekilerle paylaşmayın. Sessizliğinizi koruyun.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çok önemli bir dönemeçtesiniz. Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor. Ancak, bu esnada siz de kendinize düşen hazırlıkları tamamlamalı, olaylar başladığında tamamen hazır olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel yeteneklerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evde ağırlamak size iyi gelecektir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Ay madde evinizde oldukça güçlü. Çevrenizin güvenliği ve onların dengeleri çok önemli olacak. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok değer verdiğiniz bir dostunuzla aranızda gereksiz bir tartışma ortamı oluşabilir bugün. Kişisel çekişmelere daha doğrusu konuyu kişisel boyuta taşımamaya gayret edin. Parasal konulara girmeyin. Sizin için önemini hatırlayın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.