Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

31 March 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün biraz hüzünlüsünüz. Çok sevdiğiniz bir yakınınızı ayrılacaksınız. Onun güvende olması sizi sevindirse de, hasreti içinizi yakacak. Çevrenizde kibar, sabırlı ve zor sinirlenir kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Öğleden sonra arkadaşlarınızdan bazılarının sorunlarını dinleyecek, onlara akıl vereceksiniz ama kendi işlerinizde aksayacak. Bu yüzden gece geç vakitlere kadar çalışacaksınız.

Aşk:

Bugün tatile çıkma hayalleri içinde olacaksınız. Kendinizi moralman iyi hissedeceksiniz. Yaşamı adeta yeniden seveceksiniz. Askıya aldığınız gönül işiniz hakkında yeniden olumlu düşüneceksiniz. İlişkiniz çok yakında resmi bir boyut kazanacak. Sevgilinizle evlilik planları yapabilirsiniz.

İş:

İş ile ilgili bir konuda ortaklarınız ya da görüşme yaptığınız bazı kimseler uzun zamandır sizden haber bekliyorlar. Bugün onlarla haberleşme fırsatı yakalayacaksınız. Yeni bir iş teklifi aile gündeminize gelecek ve yaşamınızda yeni bir sayfa açılacak.

Para:

Ne kadar tutumlu olmaya çalışsanız da bu konuda asla başarılı olamıyorsunuz. Bugün yaptığınız aşırı harcamalar yüzünden aile içinde sıkıntılı anlar yaşayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çalışma hayatına kendinizi o kadar çok kaptırmışsınız ki, sevdiğiniz kimi insanların sizden yavaş yavaş uzaklaştıklarını fark etmiyorsunuz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hangi konularda ilerleme sağlamak, hangi konuları tamamlamak veya neler yaptığınızın bilinir olmasını uygun kılmak istiyorsanız, ön plana çıkmanız gerekiyor. Aksi takdirde bazı alanlarda geç kalabilir ya da boş bulunabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş ile ilgili planlarınızda bazı yenilikler gündeme gelebilir ilerleyen günlerde. İkna etmeniz gereken kişiler olabilir. Sözleriniz ve fikrinizi ne şekilde sunduğunuz önemli olacak. Herkesin faydasına olan şeyler destek bulacak.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.