Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

01 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygularınızın oldukça hassas olacağı bugün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz. Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.

Aşk:

Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek. Aldığınız sert açılar ikili ilişkiniz konusunda zorlanabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.

İş:

İşinizle ilgili bir açık vermemek için azami bir dikkat gösteriyorsunuz. Ancak bazı davranışlarınızdaki yapaylık gözden kaçmıyor. Kendiniz gibi olmaya çalışmalısınız. Mesai dışına taşan işlerinizin yorgunluğu içerisindesiniz. Üzerinize aldığınız için sorumluluğunu gereğinden fazla yüklendiniz. Bu arada yemek saatlerinizi aksatmayıp, sağlığınıza özen gösterin.

Para:

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kuşkucu tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu tür tavırlarınız ile sevdiklerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hangi konularda ilerleme sağlamak, hangi konuları tamamlamak veya neler yaptığınızın bilinir olmasını uygun kılmak istiyorsanız, ön plana çıkmanız gerekiyor. Aksi takdirde bazı alanlarda geç kalabilir ya da boş bulunabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş ile ilgili planlarınızda bazı yenilikler gündeme gelebilir ilerleyen günlerde. İkna etmeniz gereken kişiler olabilir. Sözleriniz ve fikrinizi ne şekilde sunduğunuz önemli olacak. Herkesin faydasına olan şeyler destek bulacak.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.