Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

02 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Her zamanki azimli ve kararlı tavırlarınızla yavaş ama emin adımlarla hedeflediğiniz şeylere yaklaşıyorsunuz. Ancak azminiz başkaları tarafından farklı şekillerde yorumlanıyor. Bugün işlerinizden arta kalan zamanınızda kendiniz için planladıklarınızı uygulayacaksınız. Bu arada dikkatsizliğinizden doğan küçük bir kaza da atlatacaksınız.

Aşk:

Duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Artık hayatınızda platonik aşklar istemiyorsunuz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi çok fazla etkileyecek. Bugün geçmişe özlem duyabilir. Geçmişte yaşadığınız aşkların acısınıiçinizde yaşayabilirsiniz.

İş:

İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Başarı grafiğiniz devamlı yükseliyor. Beklediğiniz müjdeli haberi yakında alacaksınız. Kafanızda kariyerinizle ilgili yeni planlar var. Bunları hayata geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Para:

Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi, romantik ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda, kendinize güveniniz tam ve geleceğe umutla bakıyorsunuz. Dolayısıyla, bu enerjiyi planlarınızın düzeltilmesi gereken yerlerinde uyarlama yaparak kullanmanız doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli bir gündesiniz. Gününüzü planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili üstlerinizden destek alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ayın bulunduğu konum, sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman, garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik, sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün, partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda ona naz yapabilirsiniz. Gizlilikten yana olduğunuzu hiç kimse anlamıyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Gününüz, yollarda geçen zamanın keyifsizlik vereceği, gecikme ve iptallere karşı tolerans göstermekte zorlanacağınız biçimde başlayacak. Genel olarak aklınız karışık. Aksaklıkların tamamını çevresel faktörlere atmayın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.