Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

03 April 2024 Yengeç burcu yorumu

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz sözkonusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

Aşk:

Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün gizli beğeniler ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Değişikliğe kaçınılmaz ihtiyaç duyuyor ve istiyorsunuz. Yine de yeni başlangıçlar için hiç de uygun bir dönemde değilsiniz.

İş:

Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İş hayatında yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları gözardı etmeyin.

Para:

Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar konusunda kararsız kalmanız olası.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir. Önemli bir hamle yapmak üzeresiniz. Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişinizden getirdiğiniz olaylara daha uyumlu yaklaşmak isteyebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere doğru çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışında olabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Bu konuyu çözmek için uğraşacağınız durumlar olabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Olgun ve istikrarlı yaklaşımlarınız sayesinde aile içinde fikrine başvurulan bir kişi olarak biliniyorsunuz. Bugün yine bir karar aşamasında aranacaksınız. Sonuçları sizin için de önemli ise konuyu geç saatlerde ele almayın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.