Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

11 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Görüşlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızla, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bugün iletişimden kaynaklanan sorunların geride kalacağı söylenebilir. Yolculuklarınızda önemli koşullar elde edebilirsiniz. Fakat yine de acelecilik yüzünden fırsatları gözardı etmeyin.

Aşk:

İlişkinizde ileriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Partnerinizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi mutlu edecektir.

İş:

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız. Bugün işbirliklerinde isteksiz bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden huzursuzluklar yaşamanız mümkün.

Para:

Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabilirsiniz. Önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjik bir gündesiniz ama aynı zamanda kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir. Ancak ani tepkiler vermeden ya da kararlar almadan önce daha uzun vadeli düşünmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay?ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde planlayacağınız işlerde aksamalar olabilir. Hizmet aldığınız kişilerden kaynaklı problemler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde depresif koşullar oluşabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygu alış verişi içinde olacağınız bir gün içindesiniz. Gireceğiniz toplantılarda ve sosyal yaşantınızda akıl ve mantık karmaşası yaşamak istemediğiniz için, dinlemeyi yeğlerken, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni ilişkileri konusunda temkinli hareket etmenizi, isabetli bir davranış olarak nitelendirebiliriz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evliliğiniz ve hayatı paylaştığınız kişilere karşı olan sorumluluklarınız ön planda olacak. Size güvenip yol alanlar için ne kadar kıymetli olduğunuzu hatırlayın. Elinizi çekmeyin. Varlığınız da görüşleriniz de çok değerli.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.