Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

12 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Bilinçaltı dinamiklerinizin güçlü olabileceği bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz. Çevrenizi etkilemekte başarılı olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olacaksınız.

Aşk:

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

İş:

Güneşin etkisiyle yeni iş ilişkilerine girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir devredesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor.

Para:

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olmanıza yardımcı oluyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni riskler almaya yatkınsınız ama dikkat edin sonradan pişman olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha önce riskli veya uçuk bulduğunuz bazı planları tereddüt etmeden uygulamış olsanız da, bu sefer, muhtemelen şaibeli veya problem yaşatabileceği olası fikir ya da planlardan uzak durmanız da fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konularda ve duygusal paylaşımlarda daha mantıklı olmaya bakın. Çoğu zaman endişelerinize yenilebiliyorsunuz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İletişim konusunda başarılı bir performans sergilemenize rağmen, engellere takıldığınız zaman, güç bağı oluşturduğunuz kişilerle aranızda istenmeyen problemler ortaya çıkabiliyor. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle karşılıklı yapılması beklenen bir fedakarlık konusu gündeme gelecek. Eğer onun adına yapmanız gereken bir şey için gönlünüz hem fikir değilse, yarım ağız evetlerden kaçının. Bu ilişkinize stres olarak yansıyabilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.