Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

14 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygularınızla barışık olacağınız birgün. Bugün akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilir, saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu gün burcunuzda ilerlemeye devam eden gezegenlerin durumu genel olarak yüksek bir enerji seviyesine sahip olacağınızı vurguluyor. Kendinizi fazlasıyla atak, cesur ve iyimser hissedebilir, yapmayı düşündüğünüz girişimleri planlayabilirsiniz.

Aşk:

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkiniz için yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

İş:

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Para:

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ne olursa olsun belli bir yol kastettiğiniz aşikar. Şu günlerde bazı düzenlemeler, yenilemeler ve uyarlamalar yapılması gerekiyor o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay?ın Mars ve Jüpiter?le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ?? ben bilirim ve ben en iyisiyim?? tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içindeki inatlaşmalar kopmalara neden olabilir. Sakin olmakta fayda var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınıza yeni konular katabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerine doğru daha kişisel olaylarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz. Sizin romantik yapınızı onun anlaması zaman alabilir.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kişisel çatışmalara müsait bir gün. Size göre eşit olması çok önemli bir paylaşım için benzer bir yaklaşımı karşınızdakinden göremeyeceksiniz. Israr ederseniz katı bir karşılık alacaksınız. Bir miktar fedakarlık gerekebilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.