Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

15 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Ay ın etkilerini mesleğiniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.

Aşk:

Aşk yaşantınızda olumsuz ve sizi huzursuz edici gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapınıza uygun düşmemekle birlikte duygularınızdan emin olamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

İş:

Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projeler için teklif sizi mutlu edebilir. Yoğun bir temponun öncesinde olduğunuz söylenebilir.

Para:

Parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Biraz yorulabilir ve ani gelişmeler karşısında bocalayabilirsiniz ama yakın çevrenizden destek alabileceksiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız. Bazı konularda haftalar öncesinden belli sözler verilmiş olsa da ya da yapılan vaatler halen yerine getirilmese de, siz bekleyin. Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşmek ve zevk aldığınız şeyler için rahatça para harcayabilirsiniz. İlişkilerinizde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız çoğalabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden sıkıntıya girebilirsiniz. Finansal konularınız hakkında düşünmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman, garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün,partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda ona naz yapabilirsiniz. Gizlilikten yana olduğunuzu hiç kimse anlamıyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün deniz yoluyla gidilecek bir yer ya da bu vasıtayla gelen haberler size iyi gelecek. İnancınızı yükseltmeye ihtiyacınız var. Buna hizmet edecek kişi ve ortamlara yönelin. Alacağınız bir rehberlik önünüzü açacak.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.