Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

23 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün, yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü yalnız geçirmemeli ve değişikliklere açık olmalısınız. Çok şey öğrenerek ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Öğle saatlerinde hareketlilik var.

Aşk:

Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Yalnız, ikili ilişkilerinizde yeteri kadar esnek ve hoşgörülü davranamadığınız takdirde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

İş:

Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarında ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Para:

Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde bu kazançlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ortaklaşa konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle içine borç-alacak sorunları giriyorsa ilişkilerde güvene büyük önem vermelisiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir. Görev ve sorumluluklarınızı tamamlamamanızı engelleyecek istek ve talepleri reddetmeniz gerekebilir. Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay?ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe?ce. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok samimi olup kendinizle bir gördüğünüz insanlarla olan ilişkilerinizde bazı şeyler değişiyor bu dönemde. Bazı kırgınlıklar sona erme noktasında. Eskiyi geride bırakma ve ilişkilerinizde yeni bir sayfa açma fırsatı doğabilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.