Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

30 April 2024 Yengeç burcu yorumu

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haber kaynağınız sizin için de pek muteber değil, biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmeyi yaptığınız takdirde, önceleri ilginç gelmeyen bu görüşmenin sonradan size çok cazip göreceksiniz.

Aşk:

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İş:

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para:

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerdeki iş temponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, yeni arkadaşlıklar veya sosyal çevrenizi ilgilendiren konular veya hareketlilik gündeme gelebilir, ama yanıltıcı kişilere dikkat etmeniz gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zihninizi meşgul eden, bitirmeniz gereken ama bir türlü fırsat bulamadığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle görüşmek için fırsat yaratmak isteyebilirsiniz. Akşamüstü görüşmeler ve ziyaretler için uygun zamanlar bulacaksınız.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sosyal organizasyonların içinde yer alma isteği duyabilirsiniz bugünlerde. Birilerine fayda sağladığınızı bilmek, bazı hayatlara dokunabilme ihtimali gibi şeyler size kendinizi iyi hissettirecek. Gönüllü olabilirsiniz.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.