Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

09 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapacak, ilginç fikirler geliştireceksiniz. Yakın akrabalarınızı arayacak onları bazı konularda ikna etmeye çalışacaksınız. Onların sorunları sizi sıksa da elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaksınız. Yeni başladığınız bir ilişki yolunda gibi görünüyor.

Aşk:

Karşı cins ilişkilerinizde bazı engelleyici etkiler altındasınız. Bugün susan ve dinleyen siz olacak, ilişkinizdeki sorunları anlamaya çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanların ilişkinize çok karışıyor olması sizi çıkmaza sürükleyen nedenlerden birisi.

İş:

İşinizi çok seviyorsunuz ama hayatta işten başka şeyler de olduğunu bilin. İşinizle ilgili bir çalışmanızın ödülünü yakında alacaksınız. Bu arada başkalarının da işini yüklenmekten kaçının.

Para:

Paranızı akıllıca kullanmıyorsunuz. Bu yüzden sık sık mali darboğazlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde mali konularınızda en büyük yardımcınız aile büyükleriniz olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yaşamınızın renklenmesini, değişmesini istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı hoşlandığınız işlere yönelmelisiniz.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir. Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın. Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev hayatına ve yakın ilişkilerinize daha objektif yaklaşmaya bakmalısınız. İlişkilerinizde daha dengeli olmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün seçici davranıyor ve yeniliklere karşı direnç gösteriyorsunuz. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.