Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

11 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

Aşk:

Sevgiliniz arkadaşlarınıza olan bağlılığınızı çok kıskanacak ve büyük bir ağız kavgası başlatacaktır. Sevgilinize onu çok sevdiğinizi ve dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğinizi belirtin.

İş:

Patronunuzla yakında çok ciddi ilişkiler içine gireceksiniz ve size çok güvendiğini belirtecek. Dikkat edin iş arkadaşlarınız bu durumunuzu kıskanabilir ve dedikodunuzu yapabilirler.

Para:

Yakında elinizden bir miktar para çıkacak ve sizi küçük bir sıkıntıya sokacak. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz, bu parayı da elinize geçer geçmez savurmayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Olaylara duygusal yaklaşımınız yüzünden yakında ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Biraz daha mantıklı olmaya çalışın.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir. Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın. Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygularınızı daha iyi anlamaya gayret etmelisiniz. İlişkilerinizde farklı ve bağımsız hareket etmeniz gerekebilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Yakın takip olayları canınızın sıkılmasına neden olurken, rahat şartlarda çalışmak istiyorsunuz. Bugün hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.