Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

13 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük değil.

Aşk:

Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Son zamanlarda hissettiğiniz yalnızlık duygusundan böylelikle kurtulabilirsiniz.

İş:

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Para:

Paranızı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Çoğu zaman maddi konularda hatalar yapıyorsunuz. Artık daha dikkatli olmalısınız. Paranızı bilinçsizce harcamak size çok zarar verecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş ortamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusuz bazı tartışmalar ve sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bu hafta içerisinde, zorlu veya karışık koşullar odaklanma zorluğu yaratabilir. Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay?ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.