Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

14 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Sadece kendi doğrularınıza odaklanmış durumdasınız. Yeni düşünceleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Sizin fikirlerinizi paylaşıyor gibi görünen kimseler aslında kendi düşüncelerini size açmaktan çekiniyor olabilir. Bir yakınınızı ya da akrabanızın hastalık ya da ölüm haberiyle sarsılacaksınız. Ailenizden alacağınız desteğin yardımını göreceksiniz ve buna çok sevineceksiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızda büyük yenilikler yok. Ama sevgilinizin kafasından sizin farkında olmadığınız düşünceler geçiyor. Bu arada sizinle ilgilenen başka birisinin varlığını fark edeceksiniz.

İş:

Umulmadık bir anda ortaya çıkan acil bir durumda sakinliğinizi korumanız gerekecek. Yatırım planlarınızı şimdiden yapmanız ve bu planlara bağlı kalmanız gerekiyor. Riskli yatırımlara girmek için iyi bir zaman değil.

Para:

Elinizdeki parayı çok güzel değerlendirmeniz gerekiyor. Taksitli alışverişlere girmek hiç de iyi bir fikir değil. Bunun yerine bir süre para biriktirmeniz gerekiyor. Beklenmedik şeyler çıkabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir arkadaşınız hakkında son derece yanlış bir yargıya varmışsınız. Bu yargıya varmanızı sağlayan kişileri önce iyi tanıyın.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz. Bu alanda kendinizi bozmamanızda veya sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermemenizde fayda var. Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz. Diğerlerinin yaptıklarıyla veya söyledikleriyle uğraşmanın sırası değil. Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltı karışıklığı yaşıyorsunuz. Aynı anda birkaç konuyu bir arada düşünmekten yorulabilirsiniz. Geri Satürn ve karşıt Mars sizin ruhsal durumunuz bozabilir. İş yaşamınızda olabilecek gerilimlere karşı dikkatli olun. Başkalarının işinize karışmasına izin vermeyin. Venüs sizi destekliyor. Bugün kariyer evinizde ilerleyen Ay sizi duygusal ve alıngan yapıyor.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.