Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

19 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

Aşk:

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

İş:

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz, iş ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Para:

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Farklı fırsatların yüzünü gösterdiği günler. Dolayısıyla, sunmayı düşündüğünüz plan, proje, hizmet veya ürünler söz konusuysa beğeniye sunabilir veya bazı konularda fırsatlar yakalamak amacındaysanız, fırsat yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarla ilgili güven arayışı içinde olabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu konuda yeteneklerinizi kullanmanız işleri yoluna koyacaktır. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.