Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

20 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

Aşk:

Kesin kararlı biri oluşunuz sosyal yaşamınızda birçok kilidi açabiliyor. Ama aşk yaşamınızda farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı artık bitirmelisiniz.

İş:

Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.

Para:

Paranın kıymetini bilmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi düzeltmeye yönelik. Son zamanlarda iyice belirginleşen küçük bazı zaaflarınız, bu zor dönemde ilişkilerinizi aşındırabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önemli fırsatların kapısı önünde duruyorsunuz. Bu fırsatların karşılığında sizden beklenenleri iyi tespit etmelisiniz. Bugünlerde iş yaşamınızdaki randevularınız özel bir dikkat gerektiriyor.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlara açık iki haftalık süreçtesiniz. Özellikle, sosyal çevreniz açısından yeniliklere ve fırsatlara açık bir dönem olabilir. Geleceğinizle bağlantılı kararlar devrede, ama yarın başlayacak Merkür gerilemesini unutmadan hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay?ın etkilerini daha detaylı ele almıştım

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen saatlerde yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlandıracak çevrelerde olmak sizi mutlu edecektir. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri ve özellikle uzun yıllardır arkadaşlık yaptığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz bir kat daha artacaktır.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.