Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

21 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Yakın bir arkadaşınızın birtakım iş sorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

Aşk:

Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir.

İş:

İsabetli zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alacaksınız. Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenme durumunda kalabilirsiniz.

Para:

Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir. Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birtakım iş bağlantılarınızda bilgilendirildiğiniz ölçülerde iyi ilişkiler içinde değilsiniz. Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlara açık iki haftalık süreçtesiniz. Özellikle, sosyal çevreniz açısından yeniliklere ve fırsatlara açık bir dönem olabilir. Geleceğinizle bağlantılı kararlar devrede, ama yarın başlayacak Merkür gerilemesini unutmadan hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay?ın etkilerini daha detaylı ele almıştım

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen saatlerde yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlandıracak çevrelerde olmak sizi mutlu edecektir. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri ve özellikle uzun yıllardır arkadaşlık yaptığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz bir kat daha artacaktır.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.