Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

28 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Bugün çevrenizde birçok hata yapacaksınız ve insanların bu hatalarınızdan dolayı sizinle alay edeceklerini düşünebilirsiniz Ancak akılcı yaklaşımlarınızla hatalı davranışlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Bugün sevdiğiniz insana karşı dikkatli davranışlar sergileyebilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle aranızda anlamsız bir rekabet var. Bu yüzden sık sık tartışıyorsunuz. Günün sonuna doğru onunla aranızda yine bir tartışma çıkacak. Tartışmayı fazla uzatmamak için onu alttan almaya çalışmalısınız.

İş:

İş yerinizde bir gerginlik mevcut ve bu durum canınızı çok sıkıyor. Bu yüzden kendinizi işinize de vermiyorsunuz. Bugün iş arkadaşlarınızla önümüzdeki günler için bir plan yapabilirsiniz.

Para:

Yakınlarınızdan biri için harcama yapmak ya da ona borç vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu beklenmedik harcama son zamanlarda kötü olan maddi durumunuza zarar verebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş yerinizde çok huzursuzsunuz ve bunu belli ediyorsunuz. Biraz daha sabretmeli ve kendinize hakim olmalısınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı yok sayan girişimleri onaylamak, bu tür durumların içinde yer almak ya da başkalarının ilgi alanlarına giren işlere imza atmak yerine kendinizi ön plana alan seçimler yapmalısınız. Dikkatli ilerleyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hedeflerinize ulaşmak için sağlam duracağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele vereceğiniz zamanlar var. Kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde eğlenceli aktiviteler programlayabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

:">Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.