Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

30 May 2024 Yengeç burcu yorumu

Bu Cumartesi günü kendinizi biraz soğuk ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bugün bazı konularda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Bu yüzden kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde beklentileriniz dahilinde olmayan sürpriz bir gelişme ile karşılaşabilir ve kendinizi biraz olsun iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinizi sevdiklerinize ayıracaksınız. Onlarla hoş zaman geçirebilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

İş:

Bugün iş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Para:

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yanlış anlaşılmalara açık birkaç gün. Size söylenenler ve sizin anladıklarınız ya da tam tersi sizin bahsettikleriniz ve karşı tarafın anladıkları arasında en ufak bir benzerlik olmayabilir. Dolayısıyla, olaylar netleşene kadar üç gün beklemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde ev ve ailevi işlerle daha meşgul olabilirsiniz. Öğle sonrasını sevdiğiniz konulara ayırmaya bakın.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Uzun süredir şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilir ve davranabilirsiniz. Ani değişimler size iyi gelecektir. Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökebileceğinizi gösteriyor ve çevreniz de, örnek olmak istiyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.