İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

16 January 2023 İkizler burcu yorumu

Enerjiniz ve yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız. Bazı karışıklıklar olabilir ve kaygı duymuş olabilirsiniz fakat bugün yapıcı bir tavır içinde olacaksınız ve kaygılardan uzaklaşacaksınız. Dikkatinizi pratik konulara odaklayacaksınız ve bu arada farklı konular dikkatinizi çekecek. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz veya bilmediğiniz konular ilginizi çekecek ve kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Şimdiye kadar yaptığınız işlerden daha farklı alanlara yönelebilirsiniz ve yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Kararlı tavrınız ile çevrenizi şaşırtabilir, aynı zamanda beklediğiniz desteği alabilirsiniz.

İkizler burcunun bugün genel durumu

Üstlerinizden biriyle, sözleşme konusunda iş birliğinizi tehlikeye atacak bir tartışma ya da anlaşmazlık yaşabilirsiniz. Her zaman olduğunuzdan daha snob davranacak ve gerçek karakterinizi sergilemek için çok moda yerlere gitmek isteyeceksiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar bir süre önce başladığınız bir anlaşmayı sonuçlandırmak ve yeni anlaşmalar yapmak için sizi destekleyecek. Bu da borçlandığınız parayı kurtarmanıza olanak verecek. Kartlarınızı doğru kullanın. İkinci dekantta doğanlar sonunda hiçbir yere varmayacak planlarla enerjilerini harcama riskine girecekler. Yıldızlar harekete geçmeden öne çok düşünmenizi tavsiye ediyor.

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Hayatınızda gizde kalmış konular gündeminize gelebilir. Uğraştığınız konularla ilgili istikrar arayışına girebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

İkizler Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu kafanız karışık. Güncelliğini sizin için yitirmiş konuları bırakıp yeni fikirler, projeler geliştirmelisiniz. Ortak gelirler alanında sizden saklanan bilgiler açığa çıkabilir. Doğru bilgiye ulaşıp hakkınızı savunmalısınız.